Rörjour Enskede

Älvsjö VVS Centrum AB – rörjour Enskede

Älvsjö VVS Centrum  

Ett familjeägt företag

Vi är ett familjeägt företag med kompetenta rörmokare som har flera års erfarenhet. Med våra tjänster är vi det perfekta valet för alla i Enskede som behöver komma i kontakt med en rörjour dygnet runt.

Ett auktoriserat företag

Vi är ett av de företag som auktoriserats av VVS-installatörerna. Vårt företag uppfyller deras krav på dokumenterad kunskap, erfarenhet samt ordnad ekonomi. Auktorisationen innebär att du som kund garanteras en hög nivå på kvalitet och kompetens.

Hos oss får du snabb och effektiv service med alla typer av tjänster när det kommer till rörjour i Enskede. Dock så utför vi arbeten åt både privatpersoner och företag i hela Stockholmsområdet – allt från enklare servicejobb till större entreprenader! Vi är det företag som du kan vända dig till när du behöver hjälp med rören på jourtid.

Kunden i fokus

Vårt främsta fokus är kunden, för oss är det viktigt att snabbt kunna vara på plats och kunna leverera jobb till ett förmånligt pris, till högsta kvalitet.

Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder, hoppas därmed att du som befinner dig i bland annat i Enskede vill bli en av dem!

Rörjour Enskede
Mer om våra tjänster

Här finns det en omfattande expertis inom branschens alla områden. Både stora och små uppdrag åtar vi oss. Alltifrån att byta en vattenblandare, installera en tvätt- eller diskmaskin till att åtgärda stopp i avlopp eller värmepumpinstallationer. Och mycket mera!

Hjälp dygnet runt

Problem som inte uppstår under kontorstid är nog så viktiga att få hjälp med när de väl uppstår. Tack vare ett samarbete med Jour Eliten AB så kan du få hjälp 24 timmar om dygnet. Både för privatpersoner och företag, och du möts av en certifierad rörmokare. Alla typer av VVS-problem åtgärdas och vi är på plats inom en timme.

Gratis offert

Är du intresserad av någon av våra tjänster så lämnar vi alltid en gratis offert. Klicka här.

Rörjour Enskede

Rörjour Enskede

Älvsjö VVS Centrum    |     Kinnaredsgränd 61     |     125 72 Älvsjö     |     0736-438754     |     info@alvsjovvscentrum.se    |     Måndag - Fredag: 07.00 - 17.00

Älvsjö VVS Centrum
Kinnaredsgränd 61
125 72 Älvsjö
0736-438754
info@alvsjovvscentrum.se
Måndag - Fredag: 07.00 - 17.00