Om oss

ETT FAMILJEÄGT VVS-FÖRETAG

Vi är ett familjeägt företag med kompetenta rörmokare och vi finns i Älvsjö. Vi erbjuder våra tjänster även i Huddinge, Nacka, Täby och övriga delar av Stockholm.

Vi är ett av de företag som auktoriserats av VVS-installatörerna. Vårt företag uppfyller deras krav på dokumenterad kunskap, erfarenhet samt ordnad ekonomi. Auktorisationen innebär att du som kund garanteras en hög nivå på kvalitet och kompetens.
Hos oss får du snabb och effektiv service med alla typer av tjänster inom VVS i bland annat Huddinge, Nacka och Täby, samt resterade område kring Stockholm.
Vi utför rörarbeten åt både privatpersoner och företag i hela Stockholmsområdet – allt från enklare servicejobb till större entreprenader! Vi är det företag som du kan vända dig till när du behöver hjälp av en rörmokare i Huddinge, Nacka och Täby med omnejder.

Vårt främsta fokus är kunden, för oss är det viktigt att snabbt kunna vara på plats och kunna leverera jobb till ett förmånligt pris, till högsta kvalitet.

Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder, hoppas därmed att du som befinner dig i bland annat Huddinge, Nacka eller Täby vill bli en av dem!

Älvsjö VVS Centrum    |     Kinnaredsgränd 61     |     125 72 Älvsjö     |     0736-438754     |     info@alvsjovvscentrum.se    |     Måndag - Fredag: 07.00 - 17.00

Älvsjö VVS Centrum
Kinnaredsgränd 61
125 72 Älvsjö
0736-438754
info@alvsjovvscentrum.se
Måndag - Fredag: 07.00 - 17.00